Word tientjeslid! (Of doe een losse donatie)

Steun je het initiatief van Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht? Vind je dat we goed werk doen? Word dan tientjeslid of doneer aan de stichting, zodat de vrijwilligers die zich belangeloos en met veel passie inzetten, niet hun eigen geld hoeven te gebruiken voor de onkosten en hun onafhankelijke positie kunnen behouden!

Wij ontvangen geen subsidies, wij zijn voor onze inkomsten volledig afhankelijk van donaties van particuliere personen, voornamelijk de bij ons aangesloten ouders en vrienden van de stichting. Daardoor kunnen wij onze focus houden op de belangen van kinderen met autisme en hun ouders, onafhankelijk van onderwijs, overheid en andere organisaties die mogelijk andere belangen hebben.

Wat doen de vrijwilligers? Zie de beschrijving van onze activiteiten bij Wat doen wij?
Je donatie wordt alleen gebruikt voor vrijwilligersvergoedingen en gemaakte kosten, die verantwoord moeten worden aan het onbezoldigd bestuur.

Extra's voor tientjesleden

Als je tientjeslid wordt kun je steun geven aan al het werk dat achter deze website, achter elke nieuwsbrief en achter de schermen zit! 

Doneer je als tientjeslid jaarlijks €10 of meer, dan krijg je de volgende extra's:

Hoe kan ik tientjeslid worden?

Je kunt lid worden door een e-mail te sturen naar bestuur@autipassendonderwijsutrecht.nl waarin je vermeldt dat je tientjeslid wil worden. Als je je nog niet aangemeld hebt voor de nieuwsbrief, kun je ook tientjeslid worden door je aan te melden voor de nieuwsbrief als ouder of als vriend en daarbij direct aan te kruisen dat je tientjeslid wil worden.

Wij sturen je dan een lidnummer, en zullen je jaarlijks verzoeken om het bedrag over te maken onder vermelding van dat lidnummer.

Eenmalige donatie

We zijn ook heel blij met elke losse donatie op bankrekening NL13 TRIO 0197 8505 10 op naam van Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht.

Bij voorbaat heel hartelijk dank, namens de vrijwilligers!