Korting voor tientjesleden AutiPassend op lezing Martine Delfos en symposium Ouderkracht

Geplaatst 22 jan. 2015 03:10 door AutiPassend Onderwijs Utrecht   [ 12 apr. 2015 15:13 bijgewerkt ]
Tientjesleden van onze stichting kunnen met korting naar een zeer speciale dag voor ouders van een kind met autisme: zaterdag 28 maart geeft dr. Martine Delfos een interactieve lezing in Amersfoort over pesten en depressiviteit bij kinderen met autisme, en aansluitend is er een symposium met een panel van zeer deskundige sprekers inclusief Martine Delfos, die vragen van ouders op het gebied van jeugdhulp en onderwijs zullen beantwoorden. Meer informatie over het programma vind je hier, maar let op: voor leden van AutiPassend Onderwijs Utrecht geldt een afwijkende aanmeldingsprocedure (zie hieronder).

Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht heeft samen met Stichting Mama Vita de coöperatie Ouderkracht voor 't kind opgericht, dus onze stichting heeft een speciale band met de organisatoren van deze dag: Mama Vita ontvangt 's ochtends haar ambassadeur Martine Delfos, en Ouderkracht voor 't kind organiseert 's middags het symposium Ouderkracht Rond Het Kind.

Tientjesleden van AutiPassend Onderwijs Utrecht kunnen naar deze bijzondere dag voor dezelfde prijs als Vriendinnen van Mama Vita:
  • € 35,00 per tientjeslid voor de hele dag (inclusief lunch, koffie, thee)
  • € 45,00 per gast van een tientjeslid
  • € 10,00 voor wie alleen de middag wil bijwonen (het symposium van Ouderkracht voor 't kind)
Let op: er is een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je zo snel mogelijk in.

Aanmelding via AutiPassend Onderwijs Utrecht

Ben jij tientjeslid en wil je graag naar deze dag? Meld je dan aan via dit formulier (let op: alleen via dit formulier geldt de korting voor tientjesleden van AutiPassend Onderwijs Utrecht, niet via het formulier op de site van Mama Vita).

Ben je nog geen tientjeslid maar wel abonnee van onze nieuwsbrief? Dan kun je dit formulier gebruiken om je tegelijkertijd aan te melden als tientjeslid en je op te geven voor deze dag. Dan verdien je het tientjeslidmaatschap voor het eerste jaar al direct terug!

Ben je nog geen abonnee van onze nieuwsbrief en wil je van deze aanbieding gebruik maken? Abonneer je dan nu, geef aan dat je tientjeslid wil worden en vermeld in het vrije tekstveld in het aanmeldingsformulier dat je je ook wil aanmelden voor deze dag.