Oproep voor ouders

foto van bezorgde ouders
Heb je een zoon of dochter met autisme (of aanverwant) voor wie het moeilijk is om geschikt havo/vwo-onderwijs te vinden in de regio Utrecht, of waarvoor het moeilijk is om de juiste begeleiding te krijgen op zijn/haar havo/vwo-school in de regio Utrecht?
Meld je vrijblijvend bij ons aan, dan krijg je onze nieuwsbrief en indien gewenst persoonlijk advies. Vul het formulier hieronder in.

Heb je wel belangstelling voor de nieuwsbrief, maar hoor je niet tot bovenstaande doelgroep? Meld je dan aan als vriend van Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht.

Wij willen graag inventariseren hoeveel ouders worstelen met het vinden van passend onderwijs voor hun kind met autisme en havo/vwo-niveau in de regio Utrecht. Bekijk hier uit welke gemeenten de al aangemelde ouders komen. Wij pleiten voor een gelaagd onderwijsaanbod in Utrecht en omgeving voor deze kinderen, op zo'n manier dat de kinderen zo gewoon mogelijk mee kunnen doen, er zoveel mogelijk bij kunnen horen. Voor de één is dat op een reguliere school, met weinig begeleiding of juist met uitgebreid maatwerk, voor een ander is een speciale school beter.

Wij  bieden ook gratis persoonlijk advies over havo/vwo-onderwijs in de regio, gericht op de situatie van jouw kind (per e-mail of telefoon). Wij hopen op veel aanmeldingen, want als er nieuwe mogelijkheden zijn voor kinderen met autisme op havo/vwo-scholen in de regio Utrecht, dan willen we graag iedereen voor wie dat relevant is kunnen bereiken!

Heb je dringend advies nodig, meld je dan hieronder aan en stuur daarna ook een mail naar bestuur@autipassendonderwijsutrecht.nl, ons bestuur weet meer van actuele ontwikkelingen dan wat we op de website kunnen vermelden.

Mocht hieronder het formulier niet getoond worden, dan kun je ook rechtstreeks naar het online inschrijvingsformulier.
 

Aanmeldformulier ouders op zoek naar havo/vwo voor kinderen met autisme in Utrecht


Woon je in de gemeente Utrecht of Stichtse Vecht? Lees dan ook de oproep van het samenwerkingsverband Sterk VO.