Contact

Suzanne BoomsmaSandra Muller en Monique J. van Eijkelenburg, alle drie moeder van een kind met autisme en vwo-niveau vormen samen het onbezoldigd bestuur van de Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht. Naast de zorg voor ons gezin en onze baan doen wij in onze vrije tijd ons best om goed passend havo/vwo onderwijs voor kinderen met autisme in de regio Utrecht te bevorderen en om hun ouders informatie en advies te geven. (Zie verder de achtergrondinformatie over de bestuursleden en Wat doen wij?)
e-mail icoontje 
E-mail bestuur@autipassendonderwijsutrecht.nl voor alle vragen en opmerkingen die je voor ons hebt. Je mail wordt doorgestuurd naar de bestuursleden.


Heb jij ook een zoon of dochter met autisme en havo/vwo-niveau in Utrecht of omgeving? Meld je bij ons aan! Ga naar Oproep voor ouders en registreer je als ouder van een kind met autisme waarvoor een beter passende havo/vwo-onderwijsvorm in of rond Utrecht een uitkomst zou zijn. Dan kunnen we het je laten weten als er belangrijk nieuws is op dit gebied!

Geïnteresseerd in onze gratis nieuwsbrief? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!